تاملی بر انتقاد امام جمعه محترم آباده طشک از نماینده مجلس
بر اساس خبر منتشر شده در پایگاه اطلاع رسانی امید نی ریز، اخیرا در خطبه های نماز جمعه آباده طشک مورخ 21 شهریور 93 امام جمعه محترم این شهر حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای موسوی، انتقاد شدید از نماینده فعلی مجلس داشته است. انتقاد ایشان بیشتر در زمینه دخالتهای نماینده در عزل و نصبهای مدیریتی و نیز عدم تخصیص اعتبار برای بخش آباده طشک بوده است. ضمن تشکر از موضع فعلی ایشان و بیان بخشی از دردهای مردم، بنده و بسیاری از طبقات مختلف نیز بیشتر مواردی را که ایشان در خطبه های نماز جمعه در مورد عملکرد نماینده فعلی مجلس فرمودند قبول داریم. اما به عنوان یک راه حل امام جمعه محترم گفته اند که نیروهای تحصیلکرده زیادی در بخش وجود دارند که باید از آنها برای کاندیداتوری مجلس آینده دعوت شود تا این مشکل حل شود. در همین ارتباط چند نکته به نظرم رسید که هم برای همشهریان عزیز در بخش آباده طشک و هم برای همه عزیزان همشهری در شهر نی ریز و سایر بخش های شهرستان قابل تامل می باشد.
- اگر نماینده برای شهرستان نی ریز و از جمله بخش آباده طشک کاری انجام نمی دهد و یا کم کاری می کند، آیا این منحصر به حال حاضر است و یا طی 15 سال نمایندگی همیشه این مشکل وجود داشته است؟ به نظر بنده این مشکل همیشه بوده است ولی به طریقی توسط شخص نماینده و یا برخی افراد مطلع و ذی نفوذ از طرف وی ، این کم کاری ها از اذهان عمومی مردم دور نگه داشته شده است و با یک سری کارهای شعاری افکار عمومی مردم را بازی داده اند
- چرا بزرگوارانی که امروز از نماینده انتقاد می کنند در مقاطعی که شهرستان نیاز به همدلی و وحدت داشت ، مسیر خود را به سمت شهرستان رقیب بردند و از همین نماینده با رای بالا حمایت کردند و باعث شکست شهرستان شدند؟ آیا نمی شد پیش بینی چنین روزهائی را داشت؟ به نظر بنده کاملا اینروزها قابل پیش بینی بود و با دور اندیشی ، قاطعیت و همدلی بیشتر ممکن بود تا مسیری دیگر به نفع مردم را انتخاب نمود که متاسفانه انجام نشد
- آیا برای حل این مشکل راه حل کاندیدا کردن تعداد زیادی افراد از بخشی مانند آباده طشک می باشد و یا باید افکار عمومی مردم را به سمت وحدت و ائتلاف شهرستان بر اساس رعایت عدالت شهرستانی و بین بخشی بر یک کاندیدای شناخته شده و فراجناحی و مورد قبول اکثریت مردم از شهر و بخش ها سوق داد؟
- مگر در انتخاباتهای قبلی مجلس مشکل ما تعدد کاندیداها و عدم توافق بر سر یک گزینه واحد نبوده است؟ اگر قرار باشد که در همه بخش ها و شهر نی ریز افراد تحصیلکرده مجددا برای انتخابات مجلس آینده کاندیدا شوند ، آیا نتیجه ای که می خواهیم بدست خواهد آمد و یا نتیجه انتخاب مجدد همین نماینده و یا فرد دیگری در شهرستان رقیب خواهد بود؟
بسیار مایل هستم تا دوستان در این خصوص اظهار نظر نمایند
کلمات کلیدی :
» نظر